Megéri eladni ezt a pct?
Figyelt kérdés
Megérné eladni vagy lecserélni laptopra ezt a pct?
Alaplap: Asus F2A55-55
Processzor: AMD A10 5800k 3.8Ghz
Memoria: 8Ghz (4db 2Gbos)
Hdd:Wd blue 500GB 16mb Chace 7200 RMP
Tápegység: Corsair Cx 500w
Gépház: Cooltek k5 3.0 +7db ventilátor benne amiből 3 darab kéken világít elől és oldalt.
Játékokat játszottam vele de már nem használom ki így ezért gondoltam hogy eeladom vagy laptopra cseréltem csak vajon megéri ?
2016. ápr. 19. 10:24
1/9 anonim válasza:
Ez a számítógép mai játékokra nem alkalmas egyébként sem, maximum élvezhetetlenül alacsony felbontáson, ezért nincs is mit kihasználni.
2/9 A kérdező kommentje:
Ahozz kèpest CS:GO-t mediumon 128 fspen kivolt akadva , úgy hogy nincs külön vga benne. Más játékokat is nyomtam vele kb médiumon ment probléma nelkul
2016. ápr. 19. 10:29
3/9 anonim válasza:
Esport játékokat nem lehet tekinteni igényes programnak, bármelyik modern irodai gépen elfutnak (pl skylake celeronon), itt most a witcher, dark souls, syndicate féle AAA+ játékokról beszélek.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen eredetileg csak csgonak vettem és 2 èvig full aladas mentesen ment is és terveztem bele videokártyát is de idő hiányában miat már nincs játék ezért gondoltam eladásra lecserélésére, mégis egy kb árát tudnál nekem irn
2016. ápr. 19. 11:32
5/9 anonim válasza:
Ketlem hogy ezen a procin a fix 128 fps akadjon minden mappon , sot biztos vagyok benne hogy surun 70-80-90 fps re le dropol foleg cache es inferno mappon .
6/9 anonim válasza:
A kerdesre is valaszolva megeri 40 ezerert eladni 60 ert meg hadznaltan venni egy jo kis i5 vagy i3 netezos gepet.
7/9 anonim válasza:
Előző: a gép minimum 55-60k-t megér...
8/9 anonim válasza:
Ha a memória 8GHz lenne az furcsa lenne mellesleg ez tényleg nem elég a mai játékok futtatásához :/
9/9 anonim válasza:
7\8 ha neked meg er annyit vedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!