Tudnatok laptopot ajanlani 200k-ig?
150-200 között már dedikált VGA-sokat lehet kapni. Mindenkép ASUS-t ajánlok, linkelek párat:
i5, 920M-el: [link]
i5, 940M-el régebbi típus: [link]
i5, 940M-el újabb típus: [link]
i7, 920M-el 4GB RAM, új: [link]
i7, 940M-el 4GB RAM régi: [link]
vagy: [link]
Ugyan ezeket a gépeket olcsóbban is meg lehet kapni argep.hu és társaival.
x szériát véletlenül se
nézd meg az asus k501-et itt körül mozog az ára
illetve prohardveren a fórum megfelelő topicjában ha felteszed a kérdést akkor segítenek
első vagyok, a válaszom 0, kereken 0%-ban tűnt hasznosnak. Ezért aztán megéri rászánni a perceket az egyetlen valódi válaszra, ami nem mellesleg teljesen hibátlan válasz.
"x szériát véletlenül se"
Indoklást még véletlenül se !
mert a végén még információt is közölnél a leminuszozáson túl
X széria: gyenge minőségű anyaghasznát, alulméretezett hűtés, gépeléskor behajló billentyűzet, magas meghibásodási arány, vacak kijelező, kiváló ár-tejesítmény arány.....
Nem mintha hasonló kategóriájú gépek más gyártótól jobbak lennének, de 150-200k körül ennek szériának semmi keresnivalója sincs.
Fujitsu Lifebook A555
HP Probook 450 G3
Dell Latitude 3560
Dell Inspiron 5559
Asus K555LB
Asus K501LB
Asus Pro P452LA
Ezek közül bármelyik jó lenne.
Koszonom a valaszokat:D mindenkinek zold kez
Utolso, ez az oldal megbizhato, amirol linkeltel? Van valakinek tapasztalata vele?
Igen, de máshonnan is veheted.
Azért linkeltem ezt, mert széles a választékuk.
Mindenképpen nézd meg gépet élőben, mielőtt megveszed.
1# ha kicsit olvasgatnál akkor nem kéne 1000x leírni hogy mért kell kerülni az x szériát..
mellesleg nem én minuszoltam, de mint látom az én értelmes válaszom is szép értékekkel bír, feltételezem neked is hála, szóval jár a lefele ujj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!