Melyiket válaszam?
Asztali géppel több opciód van. A PC nem cask játékra van, hanem munkára, netezésre, filmezésre, stb. Egy szóval sokoldalúbb, mint a PS4.
Ez viszont így nagyon kevés, hogy 4 magos AMD proci, meg 500 wattos táp. Tudni kéne az alaplap, processzor, tápegység pontos nevét, a ram méretét (hány gb) és órajelét (pl 1600MHz). Könnyen lehet a mostani géped túl gyenge egy gtx 970 mellé, és proci limited lesz, ami miatt meg folyton szaggatni fog a gép, élvezhetetlenné téve az egészet.
Én gépre szavazok, de mindenkinek szíve joga. Maga a hardver drágább (alaplap, proci stb), viszont sokoldalúbb + a legtöbb programot le is lehet kalózkodni ha épp nincs rá pénzed, hogy megvegyed.
Processzor: AMD Athlon(tm) X4 740 Quad Core Processor, 3194 MHz
Alaplap:
865GM3-LS
Memória: ddr3 4gb eredetileg 1333MHZ én felhúztam most: 1866-on megy
Videókártya: NVIDIA GeForce GT 630 4095MB
HDD: 500GB (az a fura, hogy ez biztos egy HDD, de még közelröl nem láttam SSD-t, de mintha kb akkora lenne a gép 2014-ben lett vásárolva ezért gondolom új fajta)
Tápegység: A pontos típusát nem tudom csak annyit, hogy 500W-os, de valamiborzasztó a hangja jó hangos. :/
ebbe nem éri meg rakni 970-et, mert nem bírná a gép.
Jobb lenne tudni, mennyit fogsz rákölteni és kompletten egy új gépet venni.
De felölem használt i jöhet, ha olcsó avval lejebb vihetném az árát sokkal nem? MEg találtam egy ilyet ez jó lenne? [link]
Késöbb meg egyetemen beújitanák skylekre vagy már most azt kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!