Mi baja lehet a monitoromnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! egy Samsung s22d300hy monitorról van szó. Egyik délután kapcsoltam ki ahogy szoktam, elvittem magammal az egész gépet, (úgymond elég sűrűn szoktam így hurcibálni) tehát már megvan a metódus hogy szedem szét majd rakom össze, minap szeretném bekapcsolni a monitort és nem megy, csak nagyon nehezen, nyomkodom húzogatom ki-be nem tudom mi lehet a baj... de egyszer csak bekapcsolt, nem tudom hogy! (Van egy opciója "Game Mode" néven) Szoktam használni! Arra lettem figyelmes hogy nem tudom bekapcsolni, aztán áttértem a menü gombra az se működött. Se melyik érintő gomb nem reagál, ez nem tetszik nekem. Mi lehet a baj??2016. ápr. 18. 20:11
1/1 ghostmenhun01 válasza:
Lehet valamit elrontottál az összerakásban.És lehet a húrcibálás se te tett jót a monitornak.A Game Mode üzemmód pedig szerintem nem probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!