Sötét a notebook képernyője, mi lehet a baja? (szervíz Szegeden)
Van egy Samsung 900x típusú notebookom, és eddig teljesen jól működött, egyik bekapcsolásnál viszont már nem adott képet, azóta nincs változás. Először utána olvastam neten, hátha itthon megtudom oldani, egy trükk bevált, hogy bekapcsoltam a gépet, és erős lámpával megvilágítom, akkor látszódik valami.
Működött ez a dolog, igazából jól látni minden ikont, még használni is tudtam úgyahogy. Azt írják neten hogy ez cső/inverter probléma. Na már most egyiket se értem, és nem is akarom piszkálni, ezért elküldtem a Samsung márkaszervízbe Pestre, és most küldték vissza alaplap hiba miatt(amiből persze nincs alkatrészük).
Így a szervíz szerint kuka a gép.
Nekem emiatt kétségeim vannak, hogy most akkor kis baja van, csak a szervíz akar új gépet vásároltatni velem... vagy tényleg az alaplap rossz-e...
Tudtok Szegeden olyan szervizet, ahol megtudnák mondani tisztességesen, és segítőkészen (az is jó lenne ha az ár is hasonló lenne[egyikben már voltam, 100ezret mondtak rá, és neten azt olvastam max. 10ezer egy inverter]) ?
A válaszokat előre is köszönöm!:)
ha nincs kép akkor GPU hiba van .. rebalozni kell alaplapot !
ha rossz kép akkor kijelző hiba van, teljes kijelző csere
nem alaplap baja van annak, hanem csak kiment a háttérvilágítás. Nekem is pontosan ugyanez van/volt.
10k ft-ért megcsinálták a helyi boltban.
Körbejárom a szervizeket akkor, úgyis van jó pár itt szegeden.
Igaz, hogy pár évvel ezelőtt 300ezres gép volt, csak nem igazán volt népszerű, de csak tudnak hozzá szerezni alkatrészt... remélem. :)
Köszi a válaszokat! Azért ha tudna valaki mondani egy tényleg jó szervizet, ahol nem akarják lehúzni az embert, azt megköszönném. (Szeged-Budapest távolságban bárhol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!