Mi a baj a monitorommal?
Figyelt kérdés
Jelenleg IBM C170 vagy valami ilyesmi modem-ű monitort használok!
Elkezdek Sims 4-ezni és 2-3 óra mulva putty elsötétül a kijelző! Ugye sárgán világít a zöld helyett! Megnyomtam az ENTERT, TAB, Caps Lock, de semmi! Majd egy idő után elment a zene is! A gép még mindig pörög!
Videókártya NVIDIA GT 9600
Segítsetek! Megnyomtam a kikapcsolás gombot, de semmire sem reagál! Újraindításra meg beadja! 85hz van egyébként! 1024x768!
Másrészt, akkor bejön az ablak, hogy mit válasszak csökkentett mód meg minden!
Köszönöm, ha segítetek!
2016. ápr. 17. 00:43
11/12 anonim válasza:
Nem feltétlen sok de valóban határon van. Én azt javaslom egy ilyesmi módszerrel 10 perc alatt rábarkácsolsz egy jóval nagyobb ventilátort
Igaz ezt utána az alaplapra kell dugni de valószínű jobban le fogja hűteni a kártyát.
12/12 A kérdező kommentje:
pont ilyesmi van az alaplapon! Mármint a GPU-n!
2016. ápr. 21. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!