Milyen laptopon lehet 3D tervezést egyetemi szinten végezni?
arra már rájöttem, hogy a C2D-s integrál intel GPU-s gépem ehhez kevés lesz (már el sem indul a Solidedge)
2D rajzolni tudok autocad-ben de az kevés, assembly-t már nem tudok csinálni úgy meg rajzolgathatok napestig
Hát egy komolyabb laptop munkára nem igen van. Amit most írni fogok, azt sokan le fogják pontozni, de azt azért ideírnám, hogy én a véleményemet fogom leírni most.
Szóval, én az Apple termékek közül vásárolnék mindenféleképpen komolyabb MUNKÁRA szánt számítógépet. Vagy a MacBook Pro vagy a Mac Pro is alkalmas ilyen feladatok elvégzéséhez.
Másféle laptopok is jók lehetnek erre a célra, mint pld. ASUS ROG GL752VW-T4004T , meg még rengeteg féle.
VISZONT! Keretet nem adtál meg, hogy mennyit fordítanál erre a célra.
UI, a lepontozóknak: Rühellem az Apple termékeit, viszont munkára alkalmasak az eszközeik, ált. felhasználásra pénzkidobás.
Mi olyan különleges hardware elem van egy macbookban ami más laptopokban nem elérhető? Az intel proci, esetleg a geforce kártya?!
Gamer szériás laptopok között nézelődj. Azokban valószínűleg van elég erő ahhoz amire neked kell. Ilyen a már említett Asus ROG, vagy a Lenovo Y szériája, vagy a HP Omen stb. Mielőtt megveszed természetesen érdemes utána olvasni különböző teszteknek. Különösen figyelj arra hogy melyik mennyire melegszik.
nem kell nagyon nagy teljesítmény, diák vagyok diák bérből, majd ha cégnél dolgozom vegyenek ők munkaállomást :)
az alapokat meg lehessen tanulni
hogy mekkora a keret... hát akkora amennyibe kerül, maximum majd egy kicsit többet dolgozom érte
sajnos macbook pro, Asus ROG és hasonlók azért már nekem nagyon megterhelőek lennének
nekem egyébként nincs bajom az apple termékeivel, szerintem pont annyival drágábbak a hardver összehasonlításban, amennyivel a szoftver használhatóbbá teszi
esetleg használt macbook pro játszhatna? mert ugye az célharver, azzal nem vennék zsákbamacskát legalább
early 2011 i7 quad dedikált VRAM olyan 120-130 ezerért beleférhetne
#1-nek
egyrészt azt írta hogy egyetemi szinten, tehát akár hogy is nézzük nem egy nagy vállalkozói munkára kell --> nem nevezném hű de komoly munkának (egyetemista vagyok és mérnöknek tanulok, csak a teljesség kedvéért)
másrészt egy 4 kilós "gamer" gépet ajánlani ilyen munkára, holott valószínűleg néha hordozni is kell.. grátiszként egy olyan szériát (gl) aminek az anyaghasználata elég gyér
amúgy cadre használtan HP 8560w
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!