Összetudnátok rakni nekem 130000-150000Ft-ból egy pc-t amin a mai játékok elfutnak?
MSI B85M-P33 V3
i3-4170
kingston hyperx fury 1600/1866mhz ddr3
gigabyte gtx950
wd blue 1tb wd10ezex
corsair cx430
zalman z3
https://www.youtube.com/watch?v=tyGjsGQ-RHU
Azért el ne szálljunk a skylaketől. skylake i5 és haswell i5 között 5-7% performansz különbség van. Az i3-at meg nem lehet összehasonlítani egy i5-el. Az i3 két mag, négy szál míg az i5 négy magos. Az i3 még ha skylake is hátrányban lesz az i5-el szemben ha multicore performanszra kerül a sor mivel csak 2 mag között tudja megosztani a munkát nem pedig 4. Ezt a videóban jol lehet látni.
Háznak benne kell lennie?
Használtan v újonnan?
Ennyiért ink azt mondom használtan és menjünk fps/ft-ra...
Fx8320 30~35k (általában nem stock hűtővel 35 v alatta meglehet kapni őket!
+olcsó am3+ alaplap (max 10k)
8gb DDR3 (1333-as is jó főleg h 8e ft-ért lehet már kapni.. De értelemszerű hogy 1600as bőőőven elég mivel játékra tervezel...)
R9 390/Gtx 970 85k környékén tudsz kapni! Bár R9 390 jobb...
Egy jobb táp ~650w -os akár még kezdetnek egy chieftec v bármi. Egy ~ 15e ft-ért már igen normálisakat lehet kapni!
Hardveraprón most utána néztem mindennek amit ide leírtam és csak így alkudozás nélkül ha oda adnák a dolgokat postával az árban kijött 153k-ra.
Ezen a konfigon bőven tudsz majd játszani bármit!
És ezt úgy mondom hogy volt 970-em r9 390-em és Fx sorozat minden procija megvolt már :D
Budget-en ebben az árkategóriában amd a legjobb fps/ft-ra!
Ha esetleg szükséges biztos vagyok benne hogy feltudom keresni azokat akiknek eladtam konfigjaim hogy megkérdezzem mi mennyi FPS-el megy stb :)
Persze egy alap támpontot tudok mondani ha szükséges hisz játszottam rajtuk énis sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!