Ez a konfig így jó, bírni fogja a mai játékokat?
Processzor:AMD fx 9590
Alaplap:asrock N68-GS4
Ram:Kingston 8 gb 2400mhz
Videokártya:gigabyte gt 720
HDD:Seagate 500gb
Tájegység:Akyga 600w
Gépház:XDL basic x-01
Leginkább Cs gora kéne a gép meg GTA 5re
Akkor én is meguntam de nem csak nálam gurult el akkor a gyógyszer.Az egyik kérdésben 1000-es skálával kérdeztek egy P4-es PC-t hogy milyen,a másik a hover dzsangikot akart játszani 20 monitoron 16K-ban.:D
Mostanában a normális kérdések is kevesek és ebből látszik hogy megy lefelé a GYK színvonala,nem ez miatt a kérdés miatt hanem akik tényleg valóban komolyan is csinálják.
Ajánlom figyelmedbe kérdésemet, erre kaptam hideget-meleget:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__7091149..
GT 630 64 bit 4GB DDR3 videokártyával sokkal jobban megéri :P
Ami azt illeti, az eleve sem túl magas szakmai színvonaláról ismert Számítástechnika/Hardverek témakörben sajnos egyre ritkább az értelmes kérdés, mert a legtöbbjük már ezerszer meg lett kérdezve, csak a google kereső sokaknak tabu, vagy nem is tudom.
Én nem ma kezdtem a gyakorizást, de valahogy mostanában ráuntam. Vagy hülye kérdés, vagy kötekedés (laikus kérdezőnek áll feljebb, ismerős helyzet, ugye?), vagy nem képes értelmes adatokat megadni, amik kellenének a kérdés megválaszolásához, vagy olyan a helyesírás, hogy én még a billentyűzetet lefejelve is helyesebben írok...
Szerencsére alapjában véve nyugodt típus vagyok :D
Na arra egyből ez megy:
Amúgy ezt a kérdést sosem értettem mert így van igazából:
GTX950=R7 370<GTX960=R9 280<R9 380<R9 280X=GTX770<R9 380X<GTX970=R9 390.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!