Asus stick pc probléma?
Vettem egy Asus stick pc-t (qm1-c006).
Skype-ra akartam használni de ha bedugom az usb hubot amit vettem mellé, akkor nem működik még a vezetéknélküli egér+billentyűzet sem.
Amúgy a webkamerával is van baj, mert a win 10 ami volt rajta, nem támogatja...vagy nem tudom. (amíg a kamera volt a gépbe dugva telefonról vezéreltem egy app segítségével, mert hubon keresztül szintén nem működött)Vibert tettem rá, azzal működött a kamera egy darabig, majd elment a kép és utána már nem. Skype-al is össze tudtam egyszer hozni de szintén ugyanez a probléma merült fel.
Megoldás lehet ha olyan usb hubot veszek aminek külön tápellátása van?
Esetleg a webkamerát is cserélnem kell?
Örülnék, ha tudnátok segíteni mert elköltöttem rá egy csomó pénzt és azt hittem, hogy egyszerűen csak összedugom a cuccot és működik, de sajnos nem... :(
Köszi mindenkinek előre is
Nem asztali gép, hanem egy kb akkora, hdmi portra dugható pc, mint egy szövegkiemelő filc. Csak 1 usb portja van.
Laptopon próbáltam a hubot, egeret szintén nem kezelte így, de pendrive-okat kezel.
Lehet, hogy a hub lesz a szűk keresztmetszet...
de azért várok még ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!