Lefagyhat a router miatt egy számítógép?
Amíg közvetlen kapcsolódott a nethez kábellel, nem volt baja, viszont most, hogy egy TP link USB-s routerrel kapcsolódik a wifihez, előszeretettel fagy le. Hogy lehetne ezt korrigálni?
Gép adatokat nem tudok, csak annyit, hogy nagyon elavult, és MSI adatlap van benne, ha feltétlen szükséges, meglesem valahogy.
Nohát...
Akkor adott egy új TP-Link wifi adapter, ha jól értem.
A lefagy pontosan mit jelent? /eldobálja a kapcsolatot, lefagy az egész gép?/
Torrent kliens van telepítve?/ elsősorban Qbittorrent/
Milyen rendszert használsz? És mi az adapter pontos típusa?
Annyira már nem új, 1-2 éves, csak mostanra jutottam el oda, hogy utánajárjak a problémának, az a gép nincs annyit használva :)
A pontos típus ez lenne: [link]
Utorrent van rajta, de csak rajta lett hagyva, nincs használva, nem seedel, nem tölt le, max a listában lehetnek hagyva lekapcsolt torrentek.
Teljesen lefagy a gép, újra kell indítani, viszont van, hogy a net is simán elmegy, és XP. 2 giga ram van benne, windows 7-et nem kockáztattam meg.
Esetleg ha a router is számít, akkor az egy ilyen: [link]
Telefonról tökéletesen működik a wifi, sosem megy el a net, nem gyenge a jel.
Ismerem ezeket a típusokat, nálam ez az adapter vacakolt, amikor még xp-m volt. Hiába volt támogatás és a driverek feltelepítve, nem volt stabil.
Azt esetleg meg lehet próbálni, hogy a torrent klienst letörlöd, és a felesleges, maradék bejegyzéseket Ccleaner-rel eltávolítod.
Köszöntem a segítséget, letöröltem a utorrentet, aztán lefuttattam a CCleanert, szóval majd figyelem, lefagy-e az elkövetkezendő időben :)
Esetleg valami jó adaptert tudsz ajánlani, ami még passzolna xp-hez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!