Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pendrive vagy Külső merevlemez?

Pendrive vagy Külső merevlemez?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy a kinézett 64GBos Pendrive ot amit hamarabb megtudnék venni mert nem túl drága már vagy egy külső merevlemezt ami 2TB os de azt egy-két év múlva talán lejjebb megy és lesz pénzem rá hogy megvegyem. Sokszor szükségem van rá hogy átvigyek pl egy játékot havernek de nincs min csak 4GBos pdrive om. Véleményeteket szeretném kikérni.

2016. ápr. 11. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a tárhelykülönbség eléggé egyértelművé teszi a választást, miszerint a külső merevlemez jobban megéri. DE. A pendriveot könnyebb hurcolászni, meg dobálhatod és kb ennyi az előnye.
2016. ápr. 11. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:

winyó: lassabb, megbízhatóbb, nagyobb kapacítás

pendrive:gyorsabb, kisebb kapacitás, de én speciel nem mernék rajta túl fontos dolgokat őrízgetni. Am ha csak játék meg ilyenek dobálhatására kell, bőven elég a pendrive.

2016. ápr. 11. 18:56
 3/4 BM-Striker ***** válasza:

Pen drive-ok lassabbak egy 2,5-ös HDD-nél általában, különösen az olcsó modellek.

2016. ápr. 11. 22:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 23. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!