Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért vagy le a gépem?

Miért vagy le a gépem?

Figyelt kérdés

Lenovo y700 (i7, ...)

Használattól függetlenül szokott lefagyni. Van, hogy egymás után 2x, van hogy 2-3 napig nem. Először memória hibára gondoltam, de a Memtest86 nem jelzett hibát. Ezután Driver frissítések. A probléma maradt. Most újra telepítettem a gépet, de sajnos megint csinálja Win8.1 pro (eredeti!). A lefagyás alatt értem, hogy a kijelző marad, az egér nem mozog, CapsLk és numlock sem reagál, ezek után csak kikapcsolni tudom a bekapcsoló gombbal. Újraindításnál semmilyen hibát nem jelez. Van valami ötlet? Ha nincs, akkor viszem szervizbe, csak mivel ezen dolgozom, ezért jó lett volna ha nem kell leadni szervizbe...

Köszönöm!

2016. ápr. 10. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Event Viewer jelez valami erdekeset a fagyast megelozo 1 percben?
2016. ápr. 10. 17:58
 2/9 anonim ***** válasza:
hdd
2016. ápr. 10. 17:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Vadi új SSD- és azt is teszteltem. Eseménynaplóban Kernel Power 41 szerepel a fagyás időpontjában...
2016. ápr. 10. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 10. 18:05
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Elozo link csak a vagolapon ragadt:D

2016. ápr. 10. 18:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Fél órán át ment a Prime95 test is, semmi probléma nem volt... Úgy gondolom, hogy jön a szerviz...
2016. ápr. 10. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor már csak az alaplap vagy a tápellátás lehet a ludas.
2016. ápr. 10. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért még egy BOOTABLE antivírussal megpróbálkozhatnál! Hátha valami kis fostos vírus
2016. ápr. 10. 21:05
 9/9 A kérdező kommentje:
A bootable antivirust még kipróbálom. Kijött egy újabb bios 3 napja... Feltettem, egyenlőre nincs gond. kopp-kopp-kopp.... :) Köszi a segítséget!
2016. ápr. 10. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!