Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen külső merevlemezt...

Milyen külső merevlemezt vegyek ha 4TB lenne a jo?

Figyelt kérdés
Belso vinyo+haz vagy siman kesz kulso? Mit jelent ez a sata balhe.? Az usb az vilagos de miert jo nekem ez a sata cucc? Milyen marka a megbizhato es hosszu eletu?

2016. ápr. 10. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:

kész külsővel jársz a legjobban, de azért arra figyelj, mit tud kezelni a géped, mert a legtöbb max 2 Terrást !! én is azt csináltam h összesen 8x 2 Terrásom van, és így ráadásul ha vmelyik fel is mondja a szolgálatot, nem tűnik el minden.

megbízhatók a samsungok pl, a többit igazából nem ismerem

2016. ápr. 10. 17:34
 2/2 BM-Striker ***** válasza:

Egy külső HDD ugyanolyan mint egy belső, csak a házzal együtt egy csomagban van.

[link]

Az USB-s HDD-k is SATA csatolásúak, USB-re alakítva.

Egyik se rosszabb, mit a másik. Küsló HDD-be mind 4 HDD gyártó(Toshiba, WD, HGST, Seagate) merevlemeze kerülhet. Olyat vegyél, ami igényes kialakítású, és hosszú rá a garancia.

2016. ápr. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!