Vettem egy kingston hiperx fury 4gb ddr3 1600mhz-es ramot bővitésre a ddr3 2gb-os mellé. De ha berakom kék halál és mindig másat ír ki. (page fault in nonpaged area, , driver irql not less or equal, , Memory managemant, , Bad pool header stb. )?
Nem kompatibilis, vagy csak a 2 RAM nem fér megy egymás mellett. Van ez így.
Remélem kiganéztad a foglalatot mielőtt bepattintottad. Én mindig szoktam pár fújást csinálni sűrített levegő spay -el, ugyan is a gyári proci hűtők, már pár hónap alatt is televerik porral.
Frissítsd fel a BIOS -t, ezen kívül mást nem nagyon tehetsz.
szerintem nem. [link]
próbálj meg szerezni ddr2-es modult kipróbálásra.
Akkor vegyél bele még 1x ugyan olyan 4 gb-osat. Valószínűleg jobban kedveli a "kit" kiszerelést.
Amúgy érdekes... az a proci a leírása alapján tényleg csak ddr2-es memót támogat.
Athlon2 x2 260 + 2*4GB DDR3 ugyanolyan alaplapban évek óta tökéletesen megy.
Ezzel nincs gond. A BIOS-ban véletlenül nincsenek a RAM-ok duálba állítva? Mert akkor persze hogy összesz*rja magát szerencsétlen, ha nem egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!