Mi a külömbség a két merevlemez között? (Alul)
SAMSUNG 1000GB F1 7200rpm 32MB SATA2 HE103UJ 27.105 Ft
SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32Mb SATA2 HD103SJ 19.911 Ft
8000 forint külömbség, F1, vagy F3. Mit jelent?
van ennél nagyobb kapacitású is, samsung helyett mit ajánlotok?
* HITACHI
* MAXTOR
* SAMSUNG
* SEAGATE
* WESTERN DIGITAL
Mindenképp 1Tb kapacitásút szeretnék
én western digitalt fogok venni, 500 gigásat.
egy ideig én is egyterrás megszállott voltam, aztán olvastam, hogy hol ez meg hol az a neves márka és noname döglik be. Ezt többnyire azzal magyarázzák, hogy bevezetés alatt áll az új egyterrás technológia.
Viszont várni nem tudok, mert nagyon sok fontos adatom van kint DVD-n, és egypár tüköradat DVD már olvashatatlanná vált (a DVD-k többnyire 3 évig tudnak tárolni por és páramentes tárolórekeszekben, utána nem tudjuk miért, elkezd magától megsemmisülni)
A Samsung F3 nagyon gyors (nekem 500-asban van), az 1 terrások közt a leggyorsabb. Viszont rezonálásra hajlamos, így egy silányabb gépháznál érdekes hangokat produkál.
A Hitachi egy kicsivel lassabb csak, de csendesebb is. A WD-ok hangosak, lassúak, de viszont a legmegbízhatóbbak, szerintem.
Egy szó mint száz: ha tárolásra kell akkor Hitachi, ha rendszernek is kell akkor Samsung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!