Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az xp betöltése után kikapcsol...

Az xp betöltése után kikapcsol a képernyő. Hogy lehet ezt visszaálítani?

Figyelt kérdés
Nos, az a gond, hogy a kislányom elálitott valamit nemtudom mit amitől kikapcsolt a monitor. Mikor indul a gép elindul a monitor is de az xp betöltése után ki is kapcsol.. A gép hallatszik, hogy elindult és megy de a monitor nem..
2010. ápr. 5. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Csökkentett módban indítsd el a gépet (induláskor F8-at nyomkodod) és az energiagazdálkodásban kapcsold ki a monitor kikapcsolást. Utána indítsd újra a gépet már F8 nélkül.

Talán csak valami bill.kombinációval bekapcsolta a kicsi a képernyő azonnali kikapcsolást. Bár elvileg a space-re be kellene kapcsolni a monitornak akkor is. De ki tudja a kis zsenik mindenre képesek.

2010. ápr. 5. 22:27
 2/5 anonim válasza:
szerintem kapcsold be a monitort.
2010. ápr. 5. 23:18
 3/5 bp1985 ***** válasza:
vga driverre gondolok elsősorba. Notebookon szívtam ilyen miatt. Valszeg letörölt valamit róla:( Telepítsd újra a videókártya driverét, és elvileg fog menni. Ha nvidia kártya van benne, akkor www.guru3d.com oldalról le tudod szedni a legujabb drivert hozzá.
2010. ápr. 6. 00:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, hálásan köszönöm. Második válaszoló nem vagyok hülye, harmadik válaszoló mivel nem látok semmit ez elég nehézkes. Első válaszoló megpróbálom.
2010. ápr. 6. 17:55
 5/5 bp1985 ***** válasza:
Bocsánat, kifelejtettem, hogy csökkentett módban kell elindítani a gépet, és letörölni a vga drivert, mert valami tuti maradt fent. Viszont csökkentett módba nincsen net!!!! Miután letörölted, újraindítod, és akkor leszeded a vga-hoz a legfrissebb driver-t. Felrakod, és megy. Kislányodnak meg egy korlátozott fiókot létrehozol, és nem fog ilyen többet előfordulni, mivel nem fog tudni se telepíteni, se törölni. Remélem sikerül megoldani, ha nem, állok rendelkezésedre szívesen akár itt, akár mailbe.
2010. ápr. 8. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!