Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 5-6e forintért milyen hangszór...

5-6e forintért milyen hangszórót érdemes venni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok audiofil, eddig megelégedtem a laptopom hangszóróival, de meghalt, így kénytelen vagyok venni egy rendeset.

Fejhallgatóm már van, de hiányzik a hangszóró.

2016. ápr. 7. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Nem a véleményed kérdezte arról, hogyha lenne 2x annyija akkor mit ajánlanál, hanem azt, hogy 5-6000-ért mit érdemes.

Fenének erőszakoskodsz!

Nekem is műanyag van 140.000.- ft volt.

Mi ez a 20 évvel ezelőtti 50 éves öreg papaszaki duma, a műanyag rosszról? Olvastad valamelyik blogon, vagy csak leragadtál a 80-as éveknél?

5-6000.- ft-ért azt a kínait volt érdemes megvenni, és ennyi.

2016. ápr. 17. 03:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nem értesz valamihez akkor minek jár a szád?

Ha pedig eljutsz az egyedfejlődés során az olvasni tudásig akkor látnád, hogy nem a 2x olyan drága cuccok erőltetem de mint látom te se ismered azt, hogy ilyen összegnél minimális többlet befektetésével 5x jobbat lehet venni.

A viselkedésed alapján lehetsz te akár 30 éves is, ha csak egy 10 éves szintjén tudsz reagálni valamire.

Na meg ahogy elnézem te se sűrűn hallgattál fa házas hangszórót, az meg, hogy 140e-ért vettél egy darab műanyagot nem jelent semmit, mert az ősrégi fadobozos hangfal ami már lassan elporlad, simán földbekeni.

2016. ápr. 17. 14:02
 13/13 anonim ***** válasza:

1. Nem írtam, hogy a fa rossz.

(Ami mellesleg nem fa, hanem fa származék.)

2. Már diszkóztam, mikor apád tervben volt...

(gyengéden a koromról)

3. Hangtechnikusok vesznek körül napi szinten,

(méghozzá a legjobbak, a legjobb iskolából) és

modern több milliós hangfalak. Csak a hozzá tartozó

keverőpult 2 milla.

Had ítéljem már meg, hogy amikor valamit több válaszon keresztül feszegetsz, úgy, hogy a kérdező kifejtette, az álláspontját, ami ellenkezik a mondandóddal, az erőszakoskodás.

Nem kel személyeskedni az agyamról, és a koromról, mert nem ma készültem. Nem rég ünnepeltem a szakmában a 30. évem.

Műszerekkel mérjük, és teszteljük a hang áramlását, minden egyes beállításhoz.

Nehogy már a neten egy válaszban el kelljen küldeni az életrajzom, egy nyamvadt kínai hangkeltő minősítésére!

Én mit csináltam volna szigorúan 6000.- Ft-ból?

Vettem volna 2-4 hangszórót, összedobtam volna egy TDA végfokot, és beletettem volna egy MDF, vagy OSB dobozba.

...de ezt nem mondhatom egy olyan embernek, aki ennyit akar szánni egy gép mellé hangkeltésre, mert nyilván nem fogja megépíteni.

Bent az irodában valami hasonló is van, mint amit itt erőltettek. Nem néztem meg a pontos típust... mellesleg az a leggyengébb láncszem.

Amit tud, ahhoz képest pénzkidobás volt. Azonban az adott körülmények között megérte. Szól a zene munka közben, és nem kellett eszközigénylés hozzá, csak a lenti bolt készlete.

2016. ápr. 21. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!