Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nagy a CPU használatom?

Miért nagy a CPU használatom?

Figyelt kérdés
Tehát az van, hogy alap állapotban(ha nincs megnyitva semmi) nem nagyon van használva a figyelő szerint, 10% sincs. Viszont ha belépek egy játékba (legyen az régi is) vagy a chrome-ba, egyből felpörög a számláló, játékoknál szinte állandóan 100-on van, ebből kifolyólag szaggatnak is. Mi lehet a hiba? Régen nem csinálta ezt, ment rajta minden normálisan. Pentium Dual-Core 3.00 Ghz, 4Gb RAM, és ez nincs 100%-ig használatban játékoknál sem.
2016. ápr. 6. 15:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet malware ,vírus is a háttérben.
2016. ápr. 6. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Videokártya csere, driver csere, directX/OpenGL beállítások ... ?
2016. ápr. 6. 16:04
 3/12 anonim ***** válasza:
...Mármint hogy voltak-e ilyen változások. :)
2016. ápr. 6. 16:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Már többször is volt újratelepítve a gép, és próbáltam már új és régi drivereket is.
2016. ápr. 6. 16:12
 5/12 anonim ***** válasza:
És a Chrome akkor is pörög, ha csak a google kezdőoldalt nyitod meg? Pl. most is pörög a CPU, ha csak a gyk van nyitva?
2016. ápr. 6. 16:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Így nem, de például az ncore-nál igen.
2016. ápr. 6. 16:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha addig nem jön jobb válasz, akkor első körben ellenőrizd, hogy a megfelelő drivereket raktad-e fel, tehát hogy az alaplap és vidikari típusnak megfelelőt.

Aztán egy kártevőmentesítés sem árthat, ahogy írták is már.

Feladatkezelőben is nézheted a folyamatoknál, hogy mi pörgeti a procit, hátha látszik valami hasznos infó.

2016. ápr. 7. 10:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezek már mind megvoltak, és amúgy már több éve ezt csinálja, csak eddig nem nagyon foglalkoztam vele mert volt xboxom, de mostmár nagyon érdekel hogy miért van ez :/
2016. ápr. 7. 14:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Volt idő, mikor még nem csinálta ezt a gép?

Én úgy értettem, hogy egyik napról a másikra elkezdte csinálni.

2016. ápr. 7. 14:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Persze, mikor megvettük (kb. 5 éve) még jó volt, aztán egyik nap azt vettem észre hogy szaggatnak a játékok, amik korábban simán mentek rajta.
2016. ápr. 7. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!