Corsair HX450 moduláris tápról vélemények?
Figyelt kérdés
R9 290 meg egy core i5 alá lenne de ha ez nem jó akk tudnátok mondani alternatívákar2016. ápr. 6. 14:33
1/5 anonim válasza:
Tokeletes tap. Nem kell reszletezni, megvan a min. wattnyi teljesít mény ami kell, minden szemszogbol zsenialis.
2/5 anonim válasza:
És milyen i5 alá lenne ez a táp?
Ha egy alap például i5 4460 alá lenne ez a táp az R9 290 mellett, akkor azt mondom oké, meg se szólaltam.
De ha 4690K akkor azért érdemes elgondolkodni.
Az R9 290 gyári adatok alapján 270W-ot eszik, ehhez egy túlhúzott 4690K, ami alaphangon is 110-at fog enni, így 380W jön ki a 12V-os ágról, na most a HX450 pedig 396W-ot tud leadni, félreértés ne essék benne vagy még mindig, de ennyire ne centizd ki, de ha szorzózáras a CPU akkor meg se szólaltam mert a max fogyasztás 12V-ról 350W körül alakulna.
3/5 A kérdező kommentje:
eszem ágában sincs tuningolni ahhoz kéne z-s lap b85-el meg nem hiszem hogy lenne sok értelme próbálgatni az ilyesmit
2016. ápr. 6. 20:06
4/5 anonim válasza:
Honnan tudtam volna bármi mást a gépről, ha csak ennyi infó van leírva?
"R9 290 meg egy core i5 alá lenne..."
5/5 A kérdező kommentje:
sehonnan nem azért mondtam mert tudnod kellett volna csak biztosítottalak hogy nem akarom széthajtani a jövendőbeli gépet
2016. ápr. 7. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!