Amd fx 4300 + 4gb GTX960?
Arra lennék kíváncsi hogy a fent említett processzor mennyire tudja "kihasználni" a fenti videókártyát? Mert olvastam olyanról hogy egy "gyengébb" processzor letudja rontani a videókártya teljesítményét(és persze ez fordítva is)
Mennyire érdemes ezt a 2 hardvert együtt egy gépbe tenni?
Ha magvan a processzor nyugodtan mellé teheted GTX960-et , egyébként FX4300-at nem érdemes venni.
AMD-nak jelenleg nincs erős 4 magos processzora.
Nekem anno volt egy ősrégi Athlon II X2 250-em overclockolva 3.7 Ghz-re. Majd vettem mellé egy Gtx970-et...
Na most lehet számolgatni. A proci használtan egy 5-8ezer ft-os processzor. A vidikari használtan 75~85...
Bottleneck volt a mostani játékokban pl BO3,R6S...
Majd volt egy kis pénzem cseréltem egy szintúgy gyengécske és olcsó AMD Phenom II X4 980-at amelyhez 15-ért jutottam hozzá még Hardverapro-n :D
Bottleneck volt? :D Semmi igazán... Nyilván egy erősebb i5 jobb fps-t hozott vna ... De nem annyival amennyivel az ára többe került volna...
15-ért mit kaptam vna ha inteles lettem volna?
Lóóóófszt a seggembe kb... :DD
Ohh elfelejtettem megválaszolni a kérdést. Igen mehet mellé nyugodtan.
Ha esetleg nem érzed elégnek a procit mehet neki egy kis oc ha még ígyse majd későbbiekben beújítasz másikat. Márha az alaplapod támogat jobbat!
#3-#4-es nagy troll vagy! :D
Kérdésre: komolyan limitálni fogja a proci a vga-t!
Utolsónak igaza van az a két hülye meg a "proci 100%on fog menni" elmehet a tudja hova...
Menjetek osszátok az észt máshol idióták. Látszik hogy soha nemvolt a kezük alatt kis konfig... 100%. Az. 100%ig hülye mind a 2...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!