Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Logitecg G100s egérrel mit...

Logitecg G100s egérrel mit lehet kezdeni, hogyha nem mindig érzékeli a bal gombot (bármi segítség jól jönne)?

Figyelt kérdés

Nem mindig reagál egy bizonyos őpontnál az egér, mit lehet vele kezdeni, ha lehet takarítani ezt a típust akkor hogyan?

Köszi előre is, más fórumokat még nem néztem!

2016. ápr. 5. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Gondolom regota meg van. Elhasznalodnak a dolgok. Ha van lehetoseg garancia "szerviz" vagy csere. Takaritas vagy otthoni javitasra lehetoseg nem nagyon van es nem oldja meg a gondod!
2016. ápr. 5. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Amikor megvettem még nem volt semmi gondja, igaz használtan vettem, de nem sokat használták, ennyi használattól nem lehet szerintem.

Lehetséges, hogy USB port hibája, megjegyzem nem új az alaplap?!

2016. ápr. 5. 17:59
 3/8 Trevor. ***** válasza:
Tehát lenyomod és nem érzed/hallod a kattanást?
2016. ápr. 5. 18:11
 4/8 A kérdező kommentje:
A kattanást hallom, a szenzorról beszélek.
2016. ápr. 5. 18:12
 5/8 Trevor. ***** válasza:
A gomb alatt egy kínai Omron mikrokapcsoló van, a szenzornak ehhez semmi köze.
2016. ápr. 5. 18:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Lenyomom, de egy adott ponton nem mindig érzékeli ha kattintok, ez a lényeg.
2016. ápr. 5. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Elhasznalodott. Minden hasznalt dolgot "alig hasznaltkent" fognak eladni. Lehet eladta amig mentheto. Egyszeruen kikopott. Nem lehet minden orok eletu.
2016. ápr. 7. 15:39
 8/8 Trevor. ***** válasza:
Ha már nincs rá garancia, akkor kicserélheted otthon a mikrokapcsolót, ha értesz a forrasztáshoz. Japán Omronra érdemes cserélni, jobb a lenyomása.
2016. ápr. 7. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!