Milyen tápot érdemes a gépembe venni?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam lecserélem a régit, mert már eléggé zajos, meg fura hangokat ad ki néha... Ezért gondolkodtam el egy újban. Mit ajánlotok?
-Alaplap: ASRock 980DE3/U3S3
-Processzor: AMD FX 6300
-Memória: DDR3 1866Mhz 4×2GB
-GPU: NVIDIA GTX 750
-SSD: Kingston 250 GB
Előre is köszönöm!
2016. ápr. 5. 15:21
1/2 anonim válasza:
Thermaltake smart 530 630 vagy 730 wattosat. Megfelelo minoseg bar draga (marmint mihez kepest..). Azert javaslom mert ismerem, nekem 730 as van egy ideje, semmi baj nincs vele, csendes, sok levegot "kisziv" a gephazbol igy vegul is jo hatassal van a haz levegocserejere. A venti sok levegot aramoltat de megis teljesen halk marad. 80+ b. ertekelese miatt megbizhato valamint kevesebbet eszik. Az ara meg megeri, a gep megerdemli a biztos aramellatast, igy elettartama no, mivel a stabil aramleadas kevesbe "hasznalja" a szamitogep "hatralevo idejet". Valamint persze ad helyet tulhuzasnak is, stabilan birja tartani az overvolt-olt cput gput, amire viszont szukseg van nagyobb tulhuzasokra.
2/2 anonim válasza:
Mégis mi a halálnak kéne 730W ehhez a géphez? Az egész nem fogyaszt többet 400W-nál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!