Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Pentium (Skylake) G4520?

Slash49 kérdése:

Intel Pentium (Skylake) G4520?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ilyen proci lesz a gépemben, és hát eléggé el vagyok bizonytalanodva. Már most mondom, hogy vga-t ne kérdezzétek, semmi köze hozzá!!!! Szóval. Szeretnék sok nagy névvel játszani, de nem tudom elég e hozzá ez a proci. Am FC4 FC Primal, Division, RS Siege, CS: Go, AC4 AC Unity, AC Syndicate. A vga-m több mint elegendő hozzájuk, azért montam h ne kérdezzétek. DDR4-s gépről van am szó. Ja és mivel még régi CRT-s monitorom van, így max 720p-ben tudok játszogatni. Szóval elég lenne ezekre ez a proci? Ha nem, akkor meddig tudnám húzni? 4.5-ig el lehetne vele menni nagyobb baj nélkül? Természetesen jó hűtővel. Amugy nem vagyok nagyra vágyó, nekem az is elég volna, ha a fent említett játékok ha nem is 720p-ben, de 1024x768-ban, legalább minimum 30FPS-l. Szerintetek?

2016. ápr. 4. 23:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Skylake integráltja FullHD 60 FPS? Erre gondoltál? Ha igen, akkor nagyon gyorsan vesd el ezt a gondolatot.
2016. ápr. 8. 06:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam xdd olyan hülye nem vagyok. Mondtam hogy majd karácsonyra veszek egy gtx 960 4gb karit
2016. ápr. 9. 03:08
 13/13 anonim válasza:
4gb kari felesleges főleg ha mellette van 8 gb ddr4es ramod
2016. aug. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!