C2Q Q9300 + HD7870 vga. Nagy CPU-limitem lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A regi gepembe vennem a videokartyat, platformot semmikepp nem szeretnék valtani. Nagy limit lenne ha egy HD7870-et raknek a proci melle?
Illetve ha igen, akkor tudnatok irni olyan videokartyakat, amiket minimalisan limitalna csak a proci? Persze azert nem ilyen GT210 fele videokartyara gondolok.
Koszi
2016. ápr. 4. 22:29
1/6 anonim válasza:
Persze nem lesz 100% os, de a kulombseg eszrevehetetlen. Pl nem fog 60 felett stabil fpst leadni, jobban ingadozhat. Valamint atlag 4-5 fpsel kevesebb de nem komoly. Inkabb egy kis bottleneck mint egy fos vga, igazad van.
2/6 ThodEE GoD válasza:
Full HD ra teljesen jó, és a cpuban lévő tartalékról se feledkezz meg, ha bírja a lap mehet neki a tuning ;)
3/6 A kérdező kommentje:
Ertem, koszi mentek a zold kezek. Meg johetnek valaszok, esetleg akinek hasonlo gepe van irhatna, tapasztalatok stb.
2016. ápr. 4. 22:37
4/6 anonim válasza:
Q8200 + HD6850-nel GTA 5/Bf4/Dying Light-ban akkora CPU Limit volt, hogy 30FPS-től többet nem is láttam, 20-25 FPS volt csak.
5/6 anonim válasza:
Amint váltottam i3 2100-ra mind három játék nagyon szépen futott.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor ehhez mi lenne a legjobb?
2016. ápr. 5. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!