Speedlink Decus egér pár adatában való segítségnyújtás?
Sok oldalon kerestem és végül két értéket találtam súlyra: 159 g és 172 g. Melyik az igaz? Speedlink oldalán szinte semmi sincs. Vagy esetleg 3. érték az igaz?
Szintén sok helyen írták hogy optikai , de egy-egy helyen meg azt írték hogy lézeres. Melyik akkor?
A szenzorának típusát pedig végleg nem talátam sehol. Milyen szenzor van benne?
(Azért kell mert jelenleg Decusom van ,de egy szar , és cserélném jobbra. Az összehasonlításokhoz kellenének ez adatok.)
A dobozán, füzetébn sincs semmi ezekről...
Lézeres: "Kiváló lézer pontosság"
"5000Dpi Laser Sensor"
A súly értékek valószínűleg vezeték nélküli és vezetékes állapotban megadott tömegre vonatkoznak.
A szenzor meg sehol sincs feltüntetve, mert a kutyát nem szokta érdekelni. Én sem tudom, hogy a kocsimban milyen gyártmányú hengerfejek dolgoznak és nem is izgat, amíg pontosan teszi a dolgát :)
#2:
"(Azért kell mert jelenleg Decusom van ,de egy szar , és cserélném jobbra. Az összehasonlításokhoz kellenének ez adatok.)"
Kösz a jó tanácsot , de sajnos késő: már több hónapja birtoklom ezt az ócskaságot.
Ezért akarnám cserélni egy felsőkategóriás darabra.
"(Azért kell mert jelenleg Decusom van ,de egy szar , és cserélném jobbra. Az összehasonlításokhoz kellenének ez adatok.)"
Kösz a jó tanácsot , de sajnos késő: már több hónapja birtoklom ezt az ócskaságot.
#2:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!