Milyen ez a konfig?
Kedves #2 Képzeld el nyáron fogok gépet venni és sajnos csak ennyi lesz a keretem. Tudom a 10-éves fejeddel nem fogod fel, de ennyibe kerül egy számítógép! Amúgy ha csak unalomból írogatnám össze abban mi lenne? Képzeld sokat írtam már össze és kérdeztem meg. Ebből lehet a legtöbbet tanulni. És lehet neked anyuci azt mondta, hogy jajj kisfiam kapsz 50000ft-ot ebből vegyél egy gépet (rosszabb esetben előre összerakottat), én nyáron megyek dolgozni azért a pénzért, és én jó tanuló is vagyok, fel is vettek jó iskolába ahova igen is szükségem lesz egy jó gépre! Maga az iskola végett is lenne a gép 225000Ft, de néha játszani is szeretnék. Hagy döntsem én el mennyit költök gépre! És képzeld el az eredeti terv 750000Ft volt, csak a szüleim nem tehetik meg, hogy fél milliókkal egészítsék ki.
#3 Köszönöm az értelmes választ! Mit lehetne benne cserélni? Mindenképp ezt a házat + 1151-es konfigot szeretnék. Ramból azért 2x8gb, mert már néhány játék kifogy a 8gb-ből (pl. Batman + Win 10).
hagyjad már magadat csak álmodozol bilibe lóg a kezed majd nyáron persze mit fogsz csinálni szemetet szedni nincs pénzed még használtra se 20-22 éves surmó vagy valami unatkozó bukdácsoló főiskolás nem most mész te suliba az tuti.
akinek suliba kell az ma már laptopot vesz nem 20ezerért ventiket innen is látszik hogy 0 forinttal tervezed "álmaid" gépét, ami sose lesz meg ennyit segítek.
barátnő keresésbe fektess ennyi energiát többre mész vele. borotváld le a hátad menj valami haveroddal buliba nézd ki a legcsúnyább lányt és szólítsd le ha mered, ha nemet mond menj a következőre ne itt trollkodj
Itt van 2 konfig,ezek lehet jobbak lennènek:
I7 4790-90000ft
Alaplap [link]
Videokartya:asus gtx 970-115000 ft,vagy gigabyte-100000 ft(a különbsèg nem sok,talàn az asus kicsit erősebb ès jobb a hűtèse)
Ram [link] 2 db,20000 ft
Egy processzor hűtő (minősègi)-10000 ft
Hàz-12000 ft
Tàp-15000 ft
Összesen:ez igy 300000 ft körül van,szerintem jobban megèri
Egyébként ha ott tüntetnék akkor sem úgy tüntetnék, mint a te fajtád: összeszarjátok/hugyozzátok a hősök terét.
Mindenkinek bocsánat a flame-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!