Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki szertném kérni a véleményet...

Ki szertném kérni a véleményeteket, belinkelek 3 monitort és mondjatok el, hogy ti melyiket vennétek és miért?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

2016. ápr. 3. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tűnt fel neked hogy ez egy magyar oldal ?

Már megbocsáss, de én nem fogom a te kedvedért kibogozni ezeket az idegen nyelvű oldalakat.

2016. ápr. 3. 13:31
 2/8 BM-Striker ***** válasza:

Mindegy melyiket veszed.

Mindhárom olcsó IPS/PLS paneles, otthoni általános használatra egyaránt tökéletesen jók.

2016. ápr. 3. 14:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem kell érteni a szerb nyelvet, csak el kell olvasni a specifikációt és nézni a képeket. :)
2016. ápr. 3. 15:45
 4/8 BM-Striker ***** válasza:

Asus.

A Viewsonic-nak hosszabb a válaszideje, A Saunsung-on kevesebb HDMI van.

Képminőségre mindegyik egyformán jó, az állványuk egyformán vacak, de ez egész kategóriára igaz.

2016. ápr. 3. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Én a samut venném, mert nekem majdnem ilyenem van csak az enyém az tuneres,konkrétan ez:

[link]

Imádom. olcsó, és hatékony. Nekem tökéletes, így biztosan a samut vinném a három közül.

Mondjuk én azért tunereset keresnék, ugye ez csak egy sima monitor:

[link]

Nagyjából ezen az áron lehet venni már olyat is:

[link]

2016. ápr. 3. 16:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megy a pacsi.De ha lehetne még egy utolsó kérdésem,minek 2 HDMI egy monitorba?
2016. ápr. 3. 18:00
 7/8 A kérdező kommentje:
De szerintem az ASUS lesz a nyerő
2016. ápr. 3. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért jó a több hdmi, mivel mehet később rá xbox, vagy valami hasonló játszásra.... mehet rá telefon, vagy esetleg média lejátszó, vagy majd egy laptop, vagy másik gép stb stb.

Érdemes nem lekorlátozni a jövőbeni lehetőségeidet, hiszen nem tudni, hogy mit hoz a jövő..

Az asus sem rossz (bár a sami jobb:P :)

2016. ápr. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!