Ki szertném kérni a véleményeteket, belinkelek 3 monitort és mondjatok el, hogy ti melyiket vennétek és miért?
Nem tűnt fel neked hogy ez egy magyar oldal ?
Már megbocsáss, de én nem fogom a te kedvedért kibogozni ezeket az idegen nyelvű oldalakat.
Mindegy melyiket veszed.
Mindhárom olcsó IPS/PLS paneles, otthoni általános használatra egyaránt tökéletesen jók.
Asus.
A Viewsonic-nak hosszabb a válaszideje, A Saunsung-on kevesebb HDMI van.
Képminőségre mindegyik egyformán jó, az állványuk egyformán vacak, de ez egész kategóriára igaz.
Én a samut venném, mert nekem majdnem ilyenem van csak az enyém az tuneres,konkrétan ez:
Imádom. olcsó, és hatékony. Nekem tökéletes, így biztosan a samut vinném a három közül.
Mondjuk én azért tunereset keresnék, ugye ez csak egy sima monitor:
Nagyjából ezen az áron lehet venni már olyat is:
Azért jó a több hdmi, mivel mehet később rá xbox, vagy valami hasonló játszásra.... mehet rá telefon, vagy esetleg média lejátszó, vagy majd egy laptop, vagy másik gép stb stb.
Érdemes nem lekorlátozni a jövőbeni lehetőségeidet, hiszen nem tudni, hogy mit hoz a jövő..
Az asus sem rossz (bár a sami jobb:P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!