Mit kellene cserélnem a gépemben?
Nos a lényeg az lenne, hogy az Assassin's Creed: Unity tökéletesen fusson a gépemen, uccsó alkalommal cseréltem rajta pár dolgot, de még mindig nem bírom felhúzni full grafikára, mert akkor akad...
Lehetőleg olyanok véleményét várom, akik már játszottak vele és az ő masinájukon tökéletesen futott...
Nos akkor itt a gépem:
CPU: AMD A10-5800K APU with Radeon HD Graphics 3.80 GHz
RAM: 8GB
VIDEO: AMD Radeon HD 6870 /GDDR5 1GB
Full grafikát ne is várj tőle főleg egy Unity esetében ami olyan szar hogy.. hagy ne keljen róla beszélnem :D
full grafikához nem ártana egy i5-4690 meg egy gtx 980 ha minden teljesen fullon van
És ha APU-t vesz mellé mi van akkor? Legalább van egy tartalék "kártyája" ha a dedikált bedöglik. Amúgy meg nem mindenki dedikálthoz veszi. Sokan kezdésnek, hogy addig is tudjon játszani, vagy tudja a gépet használni míg tud venni egy kártyát. Mondjuk én anno hd 6670-hez vettem dg-hez. (Dual graphics) De bizony egyszercsak kevés lett. Jött egy hd 7770, és a mostani r9 270x. És mivel már kevés volt az A10-5800k, váltottam i5-re.
Miért lövi el mindíg valaki ezt a szöveget, hogy dedikálthoz miért vesz valaki apu-t? Sosem értettem...
#6: elég drága mulatság, akkor inkább tartanék egy régi 8400GS-t vagy valami hasonló kártyát, képet adni az is tud.
Hogy miért írtam ezt? Azért, mert jellemzően a CPU-rész "bánja" azt, hogy viszonylag erős grafika van bennük. Arról nem is beszélve, hogy direkt olyan rendszerekbe "lennének szánva", ahol az ember nem akar/fog külön dedikált kártyát használni, meg lehet spórolni egy 15k-s kártya árát kapásból. De onnantól értelmét veszti az egész, ha veszel mellé dedikált kártyát, hiszen az APU árán vehetsz ugyanolyan áron gyorsabb Intel (vagy AMD) processzort, vagy ugyanolyan teljesítményűt olcsóbban.
De te magad is Intelre váltottál, tehát, akkor veled mi lesz ha megdöglik a kártya, és az újig ki kell húzni valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!