A gépemet szeretném felújítani. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
A gépem adatai:
Alaplap: Asrock FM2A88M-HD+
Processzor: AMD A10-6790K APU with Radeon(tm) HD Graphics
Vidi kártya: Asus R9270-DC2OC-2GD5
Táp: Akyga AK-B1-600
Ram: 8 GB
Nem tudom, hogy mit lenne érdemes lecserélni. Én processzor, és/vagy alaplap cserére gondoltam, a prociban inkább AMD-t szeretnék, az Intel valahogy nem jön be.
2016. ápr. 2. 15:46
1/4 Trevor. válasza:
Elsőnek tápot cserélj. Aztán jöhet az alaplap+processzor csere, videokártyát és ram-ot nem feltétlenül kell.
Intel jobban megéri.
2/4 A kérdező kommentje:
És azt meg tudnád mondani, hogy pontosan mit mire cseréljek?
2016. ápr. 2. 16:02
3/4 Trevor. válasza:
Mennyi pénzt szánnál gépfejlesztésre, illetve mi a cél?
Mert összességében így is rendben van a gép (tápot kivéve), kiegyensúlyozott összeállítás. Jelentős teljesítménybeli növekedéshez több dolgot is cserélni kellene.
4/4 A kérdező kommentje:
A rászánni való összeget még pontosan nem tudnám megmondani. Tápból milyen fajtát kéne venni?
2016. ápr. 2. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!