Melyik egeret vegyem inkább csgora? (többi lent)
csgosok előnyben! melyik egeret vegyem a háro mközül játékra, az még jobb lenne, ha tapasztalatokat is irnátok!
Technikailag mindegyik kiváló, olyan téren nem tudok beléjük kötni. Ezért csak az egyéni tapasztalataimat tudom közzétenni:
A Logitech görgője nekem nagyon lötyögős, az egér pedig túl keskeny, és jobb oldalt nem tudom megtámasztani az ujjaimat.
A Deathadder pár éve még a legjobb egér volt, de az összeszerelési és anyagminőség sokat gyengült (ratyi műanyagok, vacak kapcsolók, ócska vezeték).
A Rival oldalán puha gumiborítás van, és ez állítólag hamar lekopik. Én nem tudom, mások mit művelnek az egerükkel, de nekem másfél év alatt egy mikronnyit sem kopott a felület.
Ha nagy kezed van, mindenképpen a Rivalt ajánlom.
(1. vagyok)
igazából csak a fogások közötti különbséget akartam érzékeltetni a 2 "cikkel" mert azok jól vannak leírva és itt gyakorlatilag már csak a kényelem volt a kérdés mert ez a 3 egér igencsak jó minőséget képvisel.
Ha cikket akartok olvasni, akkor ez kotelezo az egerekrol:
Mindharom eger nagyon jo szenzorral rendelkezik. En is azt ajanlom, hogy fogdosd meg oket elobb alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!