Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja a Rainbow Six...

Mi a baja a Rainbow Six Siegenek a videokártyámmal?

Figyelt kérdés
Most vásároltam jó pénzért egy gépet, hogy elbírja az új játékokat és egy AMD Radeon R7 200 2GB Serieses videokártya van benne, ami elég jól fut, viszont az R6S-t valamiért nem akarja megenni. A régi NVIDIA GeForce GT 630 1 GB-tal ment 20-30 FPS-sel ezzel meg csoda ha 10-zel. Valahogy lehet orvosolni, vagy elúszott a pénz és gyűjthetek egy jobb videokártyára?

2016. ápr. 1. 22:41
 1/8 meszike91 ***** válasza:

PONTOSAN milyen videókártyád van?

Egyébként valószínüleg elég gyenge, de pontosan nem tudni, mert több r7 2xx AMD vga van.

Ilyen kaliberű vga-t újan nem éri meg venni. A gt 630 és az r7 2xx is elég gyenge. Enyiből csak használt vga-ban éri meg gondolkodni.

2016. ápr. 1. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:

R7 200 2GB

ez egy széria.. nem egy pontos kártya.. írd le a pontos gépet

2016. ápr. 1. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
GPU-z töltsd le, és kattints rá a Look up ra.
2016. ápr. 1. 22:51
 4/8 A kérdező kommentje:

R7 240 És 100k Ft-ért vettem kész gépként. A GT 630 1GB-os elvitte ez meg 2GB-tal nem viszi el, úgy hogy minden olyan ki van kapcsolva és gyengére állítva. Csak van valami módszer, hogy felgyorsítsam. És a look up ezt írta ki:

[link]

2016. ápr. 1. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Felteszem szoftveres gond van, ugyan ez egy nagyon gyenge kártya, de a Siege nem kimondottan erőforrásigényes, mediumon is teljesen játszható a videók alapján.

Frissítsd a drivert.

2016. ápr. 1. 23:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Megvolt már, de szerintem nem hivatalos oldalról. Tudsz küldeni linket? (Még nem vagyok járatos a Radeon kártyákban, sőt már megfordult a fejemben egy GTX750).
2016. ápr. 1. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Az r7 240 az nvidia g 210-nek az amd-s megfelelője,csodát ne várj tőle.

[link]

2016. ápr. 2. 05:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem működött
2016. ápr. 15. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!