Asztali pc-t led tv-re szeretnék rá kötni segítenétek?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy gaba glv-3203 led tv amire szeretnék egy asztali számìtó gépet rákötni aminek a vga tìpusa egy geforce gt 9400hm 2048 mb dx 10.
Olvastam fórumokat de nem sokkal lettem okosabb annyit tudok hogy hdmi kábel kell de az se mind1 hogy milyen jha és szeretném hogy a tv-n szóljon a hang előre is köszönöm a válaszokat :)
2016. márc. 31. 23:13
1/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy milyen hdmi kábelt veszel, nincs érdemi különbség a legolcsóbb és a legdrágább, illetve az 1.0, 1.4, 2.0 verziók között. Bedugod, paff, működik.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen ám csak sajnos ahogy olvastam nem ilyen egyszerű ez az egész mert nem is evvel van gond hanem a beállìtásokkal :/
2016. ápr. 1. 05:14
3/4 anonim válasza:
De, ez pontosan ilyen egyszerrű, bedugod és működik, nincs mit magyarázni rajta, ezen felül nincs manuális lépés a folyamatban.
4/4 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz :) ment a zöld kezecske köszi a segìtséget :)
2016. ápr. 2. 03:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!