Rendelt valaki közületek laptopot eMag-ról?
Szeretnék venni egy laptopot, méghozzá ezt:
A baj, hogy az van odaírva, hogy nemzetközi billentyűje van. Ezek szerint akkor biztosan nincsenek neki ékezetes betűk rányomtatva a billentyűre? Hogyan tudnám megcsinálni sufniragasztás nélkül, vagy a billentyűzet cserét, olyanra ami ugyan ilyen és rajta vannak az ékezetes betűk is?
A kérdés sürgős, mivel még ma meg akarom rendelni a gépet.
A garanciális ügyintézés hatalmas hátrány az emagnál, ezzel én is egyetértek. Egy ismerősöm telefonját 1 hónapja küldte el hozzájuk gariztatni, de még nem kapta vissza, többszöri megkeresésre...
Én emagtól már semmi értékesebb elektronikus cuccot nem veszek.
Kívánom, hogy te ne járd meg velük a garanciáztatás poklát.
---
A nemzetközi billentyűzet meg sima QWERTY. Az egyetlen, jelentős különbség, hogy az ékezetes betűk nincsenek rányomtatva, illetve az Y és Z fel van cserélve. Ha vakon tudsz gépelni, nem kell ilyenen problémáznod. Egy olcsóbb, külső billentyűzet megoldhatja a problémádat.
Erről a modellről semmit sem találtam, úgy látom, csak román nyelvű cikkek vannak róla. A hűtését illetően nem bíznám el magam.
(Egyébként bocsi, hogy utólag válaszolok, de hátha még aktuális.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!