Ez a kártya jó lenne?
Figyelt kérdés
Egy i5-4460 mellé lenne Gigabyte GTX960 4GB DDR5 GV-N960WF2OC-4GD ez a videokártya. Később 1 vagy 1,5 év és egy i7-4790-re ruháznék be. Jó ez a Gigabyte gta 5 high-ultra beállításokra 40-50 fpssel?2016. márc. 31. 17:40
1/6 anonim válasza:
tökéletes.Bár én inkább egy r9 380-at tennék mivel erősebb de a GTX 960 is tökéletes lenne a konfigba.
3/6 anonim válasza:
Bőven jó,és ne felejtsd majd el húzni,ennek a modellnek elég jó a hűtése és a gpu is bírja a tuningot.r9 380 szintjét lazán beéred vele, vétek lenne nem húzni
GPU-t 175 mhz-el húztam,memóriát 405mhz-el atomstabil,és érezhető teljesítménynövekedés is van.
4/6 A kérdező kommentje:
tápot akkor milyet ajánlotok?(corsair cx430 van számításban) mert amúgy nem állt szándékomban húzni, mert nem nagyon értek hozzá, yet. de úgy tudom ha húzom a gari elmegy ami lenne rá
2016. márc. 31. 18:58
5/6 anonim válasza:
CX430 bőven elég,húzni MSI Afterburnerer és ha nem húzod túl nem fog elmenni a garancia.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :)
2016. márc. 31. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!