Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx 980 mennyire lesz "régi"...

Gtx 980 mennyire lesz "régi" 1 év múlva? Akkor majd ti re kell váltani vagy már pascalra?

Figyelt kérdés
2016. márc. 30. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk jósok de nem hinném hogy kb 2-3 évig vagy akár többit ne lenne elegendő ez a kártya.
2016. márc. 30. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Pont egy évvel régebbi, mint most.

Senki sem tudja, hogy mi lesz a hardverekkel egy év múlva, de abból kiindulva, hogy a 780 a 960 és a 970 közé esett ugyanez várható majd a 980 tól is. Aztán hogy ez elég-e neked, azt csak te tudod megmondani.

2016. márc. 30. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég lesz egy év múlva, meg a haswell i5-öd is. Ne parázd már túl! Én egy 3.0 ghz-es i5-tel meg egy 960-al vígan elvagyok még Divisionben is.
2016. márc. 30. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
"Kell váltani" átlag felhasználó a 3-4 ève megjelent csúcskártyát sem használja kiki, tehát valószínűleg tökèletes lesz mèg egy darabig. Persze bármi megtörtènhet.
2016. márc. 30. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még elég lesz,de valóban nem lehet tudni,az IT-ben nem lehet hosszú távra tervezni.
2016. márc. 30. 21:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Igen sajnos egy kicsit túlparáztam hogy nem lesz elég egy két évre... Most 3 monitort (nem játékban) vígan meghajt. Ivdeó vágáskor nagyon jó :D.
2016. márc. 30. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!