Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy futna ezen a gépen a...

Hogy futna ezen a gépen a Mafia III?

Figyelt kérdés

Proceszor: Intel Core 2 Duo E8400 3.00Ghz

64 bites win 7 Home Premium

RAM: 4GB

Videókártya: Nvidia GTX 750ti 2GB GDDR5

2016. márc. 29. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
lowon kb 10 fps el
2016. márc. 29. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel még nem publikáltak Hivatalos gépigényt ezért csak "találgatni" tudun,de valószínűleg ha újítasz még +4GB ramot élvezetesen tudnál játszani.(lowon)
2016. márc. 29. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Majd ha megvettük és kipróbáltuk, tudunk válaszolni.
2016. márc. 29. 23:53
 4/4 anonim válasza:
Más oldalakon úgy olvastam, hogy 4 gb ram elég lesz hozzá (de ez még biztos) i5 procival, de általában jobb, ha minimum i3 proci és 6 gb ram van. Az legalább valami, hogy erős geforce videokártya van benne. Nekem 4 gb ram, i3 proci, geforce nvidia gt 940m van a gépembe, de Witcher 3at (ami 6 gbt kér i5 procival) egy ideig vitte jól, utánna lassan töltött és akadt, de szerencsére egy kisebb felbontáscsökkentés megoldotta és mediumig, de talán highig is feltolhatom (a megterhelő Nvidia hairworks nélkül) mindenféle lagg nélkül. Nem tudom, hogy csak a witcher 3nál van így vagy máshol.
2016. ápr. 15. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!