Számítógép elindul, de nincs kép, mi a probléma?
Problémám a következő lenne: Van egy gépem, minden ventilátor felpörög, de nincs kép a monitoron, tehát a BIOS-ig sem jutok el. (A monitor rendben van). Kipróbáltam másik gépben a videókártyát, ott működött. Csináltam BIOS resetet, így sem akar működni. Ram nélkül is kipróbáltam, eggyel is, de nem jó. Alaplapra gyanakszom, vagy processzor. A tápegység zsír új (kínai fos, de illene működnie) A gép adatai(amiről tudok):
alaplap: MSI k9neo-v2
Processzor: passz(valami am2-es)
ram: 2x1gb kingmax 800mhz
videókártya: nvidia gt610 talán
Annyit tudok még a gépről hogy sokat ment nagyon, így lehet hogy az alaplapi kondik sem az igaziak.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Akyga táp, minden jó helyre van bekötve(csak 1 4pines és 1 24 pines) Szerintem is alaplap lesz. Bár elvileg processzor is okozhatja ezt a "képtelenséget". Valaki járt már hasonló "cipőben"?
Egyébként rengeteg fórumot olvastam, mindenféle megoldásokkal, egyet nagyon ajánlották, a "csodát". Szétkell szedni teljesen a gépet, és hagyni 8-10 órára. Aztán vissza és megy a dolog. Lehet estére kipróbálom, hátha:D
Ez a szedd szét rakd össze módszer, tényleg szokott működni, néha.
Ui: Processzor okozhat ilyet. Valakinek olyan volt, hogy a processzor érzékelői közé kosz került, és nem adott képet a gép. Megpucolta, és azóta jó. De valakinek az alaplap halt meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!