Az Nvidia-nak mi baja van az 1440x1600-as felbontással?
Sokszor nem tudja beállítani ezt a felbontást, sok helyen olvastam, és mindenkinek ezzel a felbontással volt baja, mind Nvidia kártya volt...
Nekem személy szerint random "elveszti" ezt a felbontást felbontást (meg az összes ilyen arányút) és olyankor rámegy rengeteg időm míg visszaszerzem úgy hogy addig indítgatom újra a gépet, meg dugdosom a monitorkábelt amíg jó nem lesz....
Nem tudsz hozzáadni egyéni felbontást? Mint itt:
https://www.youtube.com/watch?v=fB9-OHXBOZ0
(bár finn, de talán követhető)
így sikertült, köszönöm
:)
Ezt elhamarkodtam... mégse jó...
Amikor írtam nem is kellett egyénit hozzáadni, mert ott volt a jó.
Most megint elvesztette a felbontást,és nincs a listában, de ha beírom akkor is teljesen mást ad be...
(tudom hogy a kérdésben véletlenül felcseréltem)
Eseménynaplóban nem szerepel valamilyen hibaüzenet ezzel kapcsolatban?
Egyébként VR vagyy több-monitoros rendszer?
Játék közben váratlanul lefagyott, resetelni kellett, már normál felbontás nélkül kapcsolt be.
Eseménynaplóban nem találok olyat (vagy nem tudom az-e) ami erre utalhat.
Egy monitort használok
Ma délelőtt egyszer megint helyreállt sokadik újraindítás után. Játszottam, elment a kép, aztán pár másodperc mulva visszajött az asztal.
Eseménynapló: "A(z) nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."
Driverből próbálnék újabbat, vagy éppen régebbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!