Jól van összerakva a gép?
Ez egy 300,000 forintos konfiguráció. A kérdésem hogy mi a véleményetek róla. A válaszokat előre is köszi.
Processzor:
INTEL Core i7-860 2.80Ghz 1156 BOX
Processzor hűtő:
ARCTIC COOLING Alpine 11 Pro
DVD Író:
ASUS DRW-22B2L Fekete OEM
Hangkártya:
ASUS Xonar DS
Gépház:
CHIEFTEC BG-01-B-B-SL
Tápegység:
CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W
Memória:
GEIL Black Dragon 4096Mb DDR3 1600Mhz KIT
Alaplap:
GIGABYTE GA-H55-UD3H
Videokártya:
GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5 PCIE
Merevlemez:
WD 1000Gb 7200rpm 64Mb SATA3 WD1002FAEX
Monitor:
SAMSUNG 2043SN
Egér + Billentyűzet:
LOGITECH Cordless Desktop EX 100 Magyar Fekete
Egérpad:
COOLERMASTER Battle Pad H2 (:P)
Iponon állítottam össze.
Szerintem teljesen felesleges ilyen teljesítményű gépet venned, úgysem tudod kihasználni, max tömörítésnél meg konvertálásnál, gondolom nem ezért vennéd,a játékokban meg 50FPS felett már nem tud a szemed különbséget tenni szóval lehet hogy neked 100FPS-ed van, mégsem vagy előrébb...
Ahogy előttem is írták a Socket 1156 egy zsákutca, csak azért hozta létre az Intel hogy a gyengébb Core i procikat pakolgassa bele, fejleszteni nem fog új processzorokat ebbe a foglalatba.Még egy dolog a procihoz, ha veszel külön hűtőt felesleges BOX kiadást venned a prociból OEM elég, ezzel is spórolsz kicsit.
A VGA meg ahogy te is tudod gyenge ebbe a konfigba
Még egy kis megjegyzésem lenne: a Gigabyte alaplapok nem mindig szeretik a GEIL meg a CSX ramokat válassz inkább Corsair vagy OCZ márkából, mondjuk 4Gb OCZ Gold KIT vagy a 4gb-os Corsair XMS3 KIT
Remélem nem vetted kötegedésnek a hozzászólásom csak a tapasztalataimat írtam le, ha akarod megfogadod ha nem nem :D
Peace Out!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!