Egy AMD Athlon X4 760k kihajtana egy GT740-es kártyát?
Mint mondtam, hogy használt cuccokban nem igazán bízok. Mellékesen megjegyezve vidéki vagyok és nem igazán utazok Pestre.
Meg lehet oldani az átvétel elég sokféle módszerrel, félúton találkoztok, ismerős ha arra jár elugrik érte, posta.
A használtban és se túlzottan bízok, de eddig mindent a hardverapróról rendeltem használtan különböző személyektől és egyikre se volt panasz, sőt ha normális vagy és tudtok egyezkedni akkor kb bármit meg lehet oldani.
Speciel nekem a hangfalam úgy lett meg, hogy megkértem várjon 2 napot az eladással mert akkor ismerős felmegy érte vonattal, annyi, hogy ki kell neki vinni a pályaudvarra és kp-ban ki lesz fizetve, és személyesen mégis csak jobb mint postával ahol tudjuk mennyire vigyáznak a cuccokra.
És ezek után még a kp-t se fogadta el, hanem visszaküldte a hangfallal együtt és miután kipróbáltam, hogy minden jó-e úgy szól meg megy ahogy kell csak utána volt hajlandó elfogadni a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!