Miért ne mutatja a webkamerák képét az msn és skype?
Figyelt kérdés
Win 7et használok, de csak pár napja. Amikor megy vkivel a videohívás msn-en, v szkájpon, akkor se az én képemet, se a másik képét nem mutatja a program. Az én ablakom zöld, a másiké fekete. Akivel beszélek, az lát engem.
A driver a legújabb, más programmal működik a kamera, illetve, ha videohívás közben csinálok egy képet magamról, vagy a másikról, az is normális, csak az ablak egy színű zöld, meg fekete. Semmi ötletem, hogy mi lehet a gond.
Webcam: Asus usb2.0 UVC 2m
Win7 Ultimate x64
legújabb skype, msn
2010. ápr. 4. 19:25
1/1 anonim válasza:
Nem mindig azt kell megnézni h milyen uj az msn vagy bármi.. szerintem az msnen belül nézd meg a webcamera beállitásait és ott lehet valami probléma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!