Valaki nézne nekem ebbe az alaplapba egy 2 magos processzort?
menyunk hozzad kozelebb ha nemis epenhogy teljesen, de
ez jo esne e neked amugy ebbe sokfele megy porcesszor
ezt is kamelna az alaplapom, de szolhatnal valamelik komanak hogy rendeljen neked vagy mar te most kivancsian varod az oldalt ami arakval vannak felruhazva?
miert koll neked ehez proceszor, gyenge alaplap a ramokat se izeli anyira 600 meg mismi Mhercet osmer a grafika is mar regi oneki,
ezek esnenek jo neked lehet?
4 musort is osmernek es 3333 Mherzet a ramodnak 4 chanel mind a 4 jol menne neked jol allna neked,
32 giga ram fulra betepve ,azt mondja
te mit gondolsz rolunk? Jol van ez igy?
ja es legujjab szoket osmeri 6 8 magos intelt is tehetnel belle
jol van ez igy?
az 6 magosnal ne a piros keretes reszt nezed kogyagos volt a koma aki csinalta hisz ha neked 6 magos koll , minek akarnanak megeroszakolni teged 4 magosval
lejjebb vannak a becsuletesebb reszlegek akik nem titkolgattak el a dolgaid,
de ne várj tőle sokat,játékra ez is kevés lesz tehát ha ez a cél akkor új gépben gondolkozz.
az elotem elotti szepen veteran irt,
de az utolso te miert akarod megaroszakolni ezt a Pasast?
Lehet huleseg de nem esne neki jo egy 300 euros alaplap peldaul, mivel tiszta es sima dolog lenne?
Legujjabb szoketval es sual chanelval rendelkezik, gyors usb jo atjarhatok az osvenyei szoval a grafikai kartya jol atsuhanna a ramba es vissza, azt mondja
2 4 5 9 es en vagyok az, nos Hun vagy akkor?
Merrefele doltel fel, akarod az uj alaplapod ami 4 musort is tud es ful betepve menne 4 peldaul 3000Mherzes ramot,
erre gondoltal, megvagy e elegedve velem?
Kellemes napot tenektek! mindenkinek nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!