Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ebbe a gépbe mit lehet tenni?...

Ebbe a gépbe mit lehet tenni? Pata, sata1,2,3, scsi (? ), ssd?

Figyelt kérdés

Amúgy mik ezek a nevek?

Tárhelyt akarok venni valami jót és azt mondta ismerősöm ad valami sata3at! Az belefér ebbe a gépbe? Mennyivel lesz több tárhely?

[link]

2016. márc. 28. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:

SATA jó lesz bele.

> Mennyivel lesz több tárhely?

Ezt az ismerősödtől kérdezd meg.

2016. márc. 28. 18:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt mondta sata3 1tb nem tudom mik ezek a kódok azt mondta hogy az neki már nem kell. De néztem ilyen sata3 izés vezetéket és az én gépembe tök más mert egy sora van meg nem ilyen bunkók állnak ki belőle hanem sok pici izé
2016. márc. 28. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen kék (esetleg más színű is lehet) izék vannak a gépedben?

[link]

Ha nem 3.0 csatlakozóid vannak, nem gond. Elvileg a sata szabvány lefelé kompatibilis (működik), csak lassabban.

Bár HDD-nél mindegy, mert a sata3 sebességét nem éri el, még a sata2-ét sem mindig.

Az 1tb - ha minden igaz - 1 terabyte = 1024 gigabyte (a gyakorlatban ez (nálam) 931 gigabyte adatmennyiség.

Ez sok, vagy kevés?

Egy avi-ba tömörített film 1.5-2 gigabyte. Egy DVD film 4-8 gigabyte. Egy Blue-Ray film max. 15GB. Egy PC játék - na itt nagy a szórás- Példák: Total War: Rome II 27GB,

The Forest 1.41GB

2016. márc. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!