Hogy járok jobban, ha a headsetet direktbe kötöm a számítógépre, vagy a TV-re? Melyiknek lesz jobb a hangminősége?
Van egy Gamer headsetem, USB+ 3,5 Jack (zöld) csatlakozóval van ellátva. Az USB-t nem kérdés hogy a számítógépbe csatlakoztatom, hisz onnan kap áramot, és a kommunikációt is az biztosítja.
De a zöld Jack csatlakozót a számítógépbe csatlakoztassam, vagy TV-n keresztül is ugyanolyan hangminőséget nyújt? (TV-t használok monitornak, és HDMI-n keresztül a TV-re is tudom a hangot tenni, és a TV-n van 3,5 jack csatlakozó)
Ezt azért akarom mert így az adásnak a hangja is a headset-be jönne, és nem kellene mindig átdugni.
Gépen is csak simán sztereóban szól, tehát ez nem sokat változtat a dolgon.
Hát... ha jó minőségű a TV hangja akkor...
De szerintem az a tuti ha a gépből hallgatod, mert kisebb az esélye annak, hogy "elromlik" a hang az út során az eszközöknen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!