Melyik videókártya a jobb?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy pár ezerrel drágábban már sokkal jobb van, de én csak újat veszek, és mivel a gépem egy dell optiples 780 mt, nemlehet bele olyan kártyát tenni aminek külön táp kell, csak ami alaplapról kapja az áramot. Szóval ezek közül melyik a jobb?
1.
2.
3.
Úgy tudom, hogy az 1. a legjobb, szerintetek? Mást nemigazán tudnék venni, 28 e Ft felett már nemnagyon tudnék... Ja és a gépemben 4gb 1033mhz ram van, core 2 duo 3ghz proci, ezzel meg a fentiek közül a legjobb vidi kártyávan hogy menne a gta 4?
A válaszokat előre is köszönöm!
2016. márc. 28. 11:21
2/12 Lord Hidan válasza:
Mindegyik kártya ugyan az teljesen mindegy melyiket veszed
4/12 anonim válasza:
Lord Hidan nem, az órajelek között van külömbség ami igen is tud számítani
5/12 A kérdező kommentje:
És ha az Asust venném az biztos van olyan jó mint az első a sapphire? ÉS szerintetek ipon.hu-ról, vagy pcx.hu-ról vegyem. Légyszi irjátok le hogy melyik kártya és miért! Köszönöm!
2016. márc. 28. 11:35
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor most melyiket?
2016. márc. 28. 11:36
8/12 anonim válasza:
Vedd az olcsóbbat. Ha alacsonyabb órajelű lenne akkor is pár kattintás az overclockolás, de AMD-s vga-k terén mindig is a sapphire volt az egyik legmegbízhatóbb márka, az asus pedig kerülendő még ilyen alacsony szinten is.
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor a két sapphire közül az olcsóbb is tökéletes?
2016. márc. 28. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!