Ez a számítógép vinne minden mai játékot, megéri gyűjteni rá?
2016. márc. 26. 22:38
1/12 anonim válasza:
MIKOR ÉRTITEK MEG, HOGY ELŐRE ÖSSZERAKOTT GÉPET, NEM VESZÜNK!? Igaz, ez jobb mint az átlag szar, de akkor is. Kérj egy konfigot, itt gyakorikérdéseken, aztán rendeld meg. Még össze is rakják neked, 2000 -ért.
3/12 A kérdező kommentje:
Miért baj ha előre összerakott?
2016. márc. 26. 22:42
4/12 anonim válasza:
Nézd meg, az elmúlt pár év, hasonló kérdéseit, és rá a válaszokat. Azért, mert minden szart belepakolnak, aztán + pénzeket fizetsz.
5/12 anonim válasza:
Rossz minosegu tapokat raknak belejuk altalaban, aranytalan/regi cpu+gpu parosokat hasznalnak... egyszeruen csak nem erik meg. Inkabb rakass ossze itt valakivel egy fix arert amennyit szansz a gepre es azt is ugyan ugy osszerakjak neked pcx-en es sokkal jobban jarsz
6/12 Trevor. válasza:
Mondj egy árat, hogy mennyit szánnál gépre, én meg összeállítok egyet.
7/12 anonim válasza:
A tapasztalat az, hogy olyan alkatrészeket pakolnak bele (cpu+gpu) amiket nem igen vesznek pont azért mert semmire se valóak. Gpu-ból is vagy irodai szintűeket raknak, vagy olyanokat, amelyek már csak 2-4 éves játékokat képesek elfogadható sebességgel v fps-el futtatni. A tápokról ne is beszéljünk.
8/12 anonim válasza:
Amúgy meg nem látom egyik összeállításban sem a videókártyát. Ha így vennéd meg játszhatsz az igp-vel (prociban lévő grafikus vezérlő) ami lófingot sem ér. Jó persze régi játékokhoz és alacsony felbontásban alacsony beállításokban.
9/12 anonim válasza:
Előző vagyok visszavonom az előbbi írást. Elsiklottam a v.kártya felett tényleg van.
Sorry!
10/12 anonim válasza:
De a második összeállításban viszont nincs v.kártya. no megszűntem pás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!