Megfelelő a konfiguráció?
Alaplap:ASROCK Z97 Anniversary
Ház: DEEPCOOL Tesseract SW fehér
Tápegység: FSP Raider 550
Memória: HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 HX316C10F/8
Processzor: INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX
Merevlemez: WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
Ehhez van már egy Gigabyte GTX960 4gb GDDR5 videókártyám, persze majd év végén veszek jobban valószinüleg
Szerintem már ne 4. genre építs, hanem 6.ra
Megéri azt a +5 ezer forintot.
Mennyibe került ez a config?
Egyébként meg attól függ mire?
Játékra, streamelésre, stb...: Elmegy
Internetre: Tökéletes (UHD-t gondolom viszi)
Programozás, weblapszerk.: Tökéletes
Animációkészítés: Szódával elmegy
tápból hasonló áron van be quiet pure power 500 vagy 600 wattos, az jobb. Raider nem tuningra való (tapasztaltam magam is).
4. gen nem éri meg, mikor a 6. genes intel ára kb egy szinten mozog vele. Amúgy feltétlenül kell neked a tuning proci? Ténylegesen húzni fogod? Mert pl ennél is nem látok külön proci hűtőt, ami alapfeltétele egy jó húzásnak.
Ház ízlés kérdése.
alaplap éppen elmegy szint.
Én a helyedben sima i5-6600at vennék, mellé egy jobb h170-es lap és akkor befér egy SSD is, vagy egy normálisabb táp, ház kombó (esetleg még egy kis ram, amit később nem kell venni).
tuning nelkul sem erdemes vetel ilyen (es mint irod fejleszted is majd) gephez, de ugy igazabol konfigtol fuggetlen sem erdemes
FSP Aurum S 400 ra szand ra a penzt
vagy vegyel egy tuningra megfelelobbet
EVGA 600B
vagy a emlitett be quiet! ek
vagy
SeaSonic S12II 520
...
tapon kivul a tobbi oke
es ha erzelmi okokbol Raider he ragaszkodsz a te dontesed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!