Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sharkoon vg5 ház sercegő hang?

Sharkoon vg5 ház sercegő hang?

Figyelt kérdés

Helo!

Ma raktam össze egy új gépet és valamiért serceg az első két ventinél valami. Érdekes módon ha kicsit befele nyomom a két venti közti műanyagot, akkor elhallgat. Ahogy forog a venti, a rezgéstől hozzáütődne mindig vagy mi?

Fejhallgatóval még oké, de anélkül baromira idegesít. Nézzem meg hogy van meghúzva? Félek ha megpróbálom leerőltetni az elülső burkolatot, eltöröm a végén.

2016. márc. 23. 21:27
 1/3 A kérdező kommentje:
kábeleket egyébként már néztem, azok nem lógnak bele.
2016. márc. 23. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Olcso venti. A benne levo motor kotyog ide oda. Igy ha osszenomod abba hagyja. Csere nelkul nem hiszem h javithato
2016. márc. 26. 23:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Igazából jól megnyomtam a két venti közti műanyagot, aztán elhallgatott :D Kicsit bemélyedt a ház eleje, de nem feltűnő.

Azért köszi.

2016. márc. 27. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!