Első indításnál megáll a gép, megoldások? (több lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám ,hogy amikor bekapcsolom a gépet ,akkor megáll. Csak az első indításnál van ez a problémám ,és csak akkor amikor eljut a windows logoig.
Ha belépek a biosba ,akkor nem áll meg a gép ,tehát nem az van ,hogy bizonyos időközönként áll le,hanem csak akkor amikor az első indításnál eljut a windows logoig.
De csak az első indításnál, utána megint elindítom ,és minden jó!
Esetleg valami ötlet?
Táp: FSP Raider 550W
processzor:Intel Core i5 4590
alaplap:asrock h97 pro4
ram:8gb corsair vengeance
videókártya:asus r9 280
hdd:2x WD 1TB 64MB SATA3 WD10EZRX
ssd:120gb Kingston Hyperx Fury
2016. márc. 22. 14:48
11/13 A kérdező kommentje:
Azért tartom furának a táp hibát, mivel csak akkor kapcsol ki ha elér a Windows logoig, ha biosban vagyok akkor nem, tehát nem az van, hogy bekapcsolás után 6 másodperccel kikapcsol. De meg fogok próbálni mindent amit írtatok! Köszönöm
2016. márc. 25. 04:11
12/13 anonim válasza:
Nálam az alaplap produkált hasonló tüneketet(annyi volt a különbség, hogy semmit nem jelenített meg, és csak a harmadik próbálkozásra röffent be).
13/13 A kérdező kommentje:
Megoldottam!Egyik haverom mondta turkáljak a főkapcsoló beállításainál. Találtam ott egy gyors rendszerindítást, azt kikapcsoltam és hibátlanul indul ! :D
2016. márc. 26. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!